Sunday, February 2, 2020

وصف سريع ودقبق لتحضير الشنكليش في البيت, مع الشرح التفصيلي وتقديمه بالطريقة التقليدية/SHANKLISH

https://www.youtube.com/watch?v=NTEUOcoT1v0&list=PLN3FUzjTqJV6yrs9BiYgzlG8i_oCHNBpH&index=47&t=167s #chefcz How We Make Shanklish at home/ Making Shanklish #الشيف_شادي_زيتونه Shanklish With Tomato and Onion شانكليش مع الطماطم والبصل نتمنى عند الاشتراك, والمشتركين سابقا بالقناة تفعيل زر الجرس ليصلكم كل جديد Please Subscribe ,Press the bell button and activate it الشنكليش هو نوع من حليب البقر أو جبن حليب الأغنام في المطبخ المشرق. يتشكل عادةً في كرات قطرها حوالي 6 سم ، والتي غالبًا ما تتم تغطيتها في زعتر وفلفل حلب ، ثم يتم تجفيفها وتجفيفها. أكثر أنواع التوابل شيوعًا هي الزعتر ، مما يعطي الجبن مظهرًا يشبه إلى حد ما الكرة . يباع أيضا في كرات أصغر بكثير أو غير مشوهة. في مصر ، يتم صنع الشانكليش بواسطة تخمير جبنة الاريش ، وعادة ما تسمى ميش. Shanklish is a type of cow's milk or sheep milk cheese in Levantine cuisine. It is typically formed into balls of approximately 6 cm diameter, which are often covered in za'atar and Aleppo pepper, and then aged and dried. The most common spice is thyme, thus giving the cheese its appearance somewhat resembling a rum ball. Shanklish is also sold in much smaller balls or unformed. In Egypt, shanklish is made by fermenting Areesh cheese,usually called mesh. https://www.facebook.com/ChefChadiZeitouni/ https://www.instagram.com/chadizeitouni/?hl=en https://www.youtube.com/chadizeitouni https://www.linkedin.com/in/chef-chadi-zeitouni-95464b13/ https://twitter.com/ChadiZeitouni https://chefcz.blogspot.com/ #recipevideo #internationalrecipes #lebanesechefs #internationalchefs #foodporn #cooking #instafood #cook #delicious #yummy #10over10chefs #chefchadizeitouni #foodnetwork #bbcgoodfood #tasty #mykitchen #happycookingtoyou #food #recipe #recipes #وصفات_الشيف_شادي How We Make Shanklish and Shanklish With Tomato and Onion

No comments:

Post a Comment