Cardamom
·
Information:
The cardamom is a spice native to Asia
Cardamom is the world's third-most expensive spice
·
Types
of cardamom:
Green cardamom and
black cardamom
Both forms of cardamom are used as flavorings and cooking
spices in both food and drink, and as a medicine.
·
Flavors and taste:
Cardamom has a strong, unique taste, with an intensely
aromatic, resinous fragrance. Black cardamom has a distinctly more smokey,
though not bitter, aroma, with a coolness some consider similar to mint.
·
Health Benefits:
Scientific studies have shown that cardamom has many medical
benefits. It is the best protection against diseases such as tooth decay and
gingivitis. The cardamom is useful in acne and hair it contains 15 compounds,
some of which fight bacteria.
·
المعلومات:
الهيل هو ثالث أغلى نوع من التوابل في العالم ويعود اصله الى
قارة اسيا
·
أنواع الهيل:
الأخضر والأسود
يتم استخدام كلا من انواع الهيل
كمنكهات وتوابل في كل من الطعام والشراب، وكدواء.
·
النكهات والطعم:
الهيل له طعم قوي وفريد من نوعه،
مع رائحة عطرية . الهيل الأسود لديه رائحة اقوى وطعمه ليس مر بشكل واضح ، بل لديه بعض البرودة
مماثلة للنعناع.
·
الفوائد
الصحية:
كشفت دراسات علمية ان الهيل له فوائد طبيه
عديدة فهو افضل وقاية من عدة امراض مثل تسوس الاسنان والتهاب اللثة،كما
يعتبر الحبهان مفيد في حب
الشباب، وقشر الشعر،ويحتوي الهيل على 15 مركبا
بعضها يحارب الجراثيم والبكتريا الجلدية
نتمنى
منكم الاشتراك بقناة YouTube وتفعيل زر الجرس ليصلك كل جديد من الفيديوهات
To receive all news regarding
cooking videos , Please Subscribe on You Tube,Press the bell button and
activate it
#recipevideo #internationalrecipes #lebanesechefs #internationalchefs #foodporn #cooking #instafood #cook #delicious #yummy #10over10chefs #chefchadizeitouni #foodnetwork #bbcgoodfood #tasty #mykitchen #happycookingtoyou #food #recipe #recipes #وصفات_الشيف_شادي #chefcz #الشيف_شادي_زيتونه
@recipevideo @internationalrecipes @lebanesechefs @internationalchefs @foodporn @cooking @instafood @cook @delicious @yummy @foodnetwork @bbcgoodfood @tasty @mykitchen @happycookingtoyou @food @recipe @recipes @blogger @foodblogger @cookingvideo
Chef
Chadi Zeitouni
No comments:
Post a Comment