Sunday, January 26, 2020

القرفة ؟؟؟ Cinnamon


Cinnamon
·        information:
Cinnamon is a spice obtained from the inner bark of several tree 
Cinnamon has been known from remote antiquity, It was imported to Egypt as early as 2000 BCE.
Cinnamon was so highly prized among ancient nations that it was regarded as a gift fit for monarchs
·        Health benefits:
Boiling cinnamon bark powder is good for nausea, vomiting, diarrhea, muscle pain, decreases blood pressure and is also an aperitif.
·        Culinary uses:
Cinnamon is used in food and beverages
cinnamon is added to sweets and pastries to give it a distinctive taste.
Cinnamon is added to the chewing gum to give the mouth a nice smell and good breath.


·        معلومات:
القرفة هو نوع من التوابل التي يتم الحصول عليها من اللحاء الداخلية من عدة شجرة.
وقد عرفت القرفة من العصور القديمة النائية، تم استيرادها إلى مصر في وقت مبكر من عام 2000 قبل الميلاد.
كانت القرفة ذات قيمة كبيرة جدا بين الدول القديمة التي كانت تعتبر هدية صالحة للملوك.
·        الفوائد الصحية :
يفيد مغلي مسحوق لحاء القرفة في الغثيان والقيء والإسهال وآلام العضلات ويخفض ضغط الدم العالي وهو أيضا فاتح للشهية.
·        استخدمات الطهي :
تستخدم القرفة بإضافتها للمأكولات والمشروبات
تضاف القرفة للحلويات والمعجنات لإعطائها الطعم المميز.
تضاف القرفة للعلكة وتعرف بالعلكة بالدارسين التي تضفي على الفم الرائحة والنفس الطيب.


نتمنى منكم الاشتراك بقناة  YouTube وتفعيل زر الجرس ليصلك كل جديد من الفيديوهات 
To receive all news regarding cooking videos , Please Subscribe on You Tube,Press the bell button and activate it

#recipevideo #internationalrecipes #lebanesechefs #internationalchefs #foodporn #cooking #instafood #cook #delicious #yummy #10over10chefs #chefchadizeitouni #foodnetwork #bbcgoodfood #tasty #mykitchen #happycookingtoyou #food #recipe #recipes #وصفات_الشيف_شادي  #chefcz #الشيف_شادي_زيتونه   

@recipevideo @internationalrecipes @lebanesechefs @internationalchefs @foodporn @cooking @instafood @cook @delicious @yummy @foodnetwork @bbcgoodfood @tasty @mykitchen @happycookingtoyou @food @recipe @recipes @blogger @foodblogger @cookingvideo

Chef Chadi Zeitouni



No comments:

Post a Comment